Συχνές ερωτήσεις

Προαπαιτούμενος Εξοπλισμός

1. Ένας Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.
2. Σύνδεση στο INTERNET.

Eισαγωγή στο site του δικτυακού φροντιστηρίου

1. Πληκτρολογείτε: www.inl.gr.
2. Kάντε κλικ στο πεδίο «ΑΠΚΥ ΠΔΕ 151».
3. Στην ιστοσελίδα θα εμφανιστεί το πεδίο «ΑΠΚΥ ΠΔΕ 151».
4. Κάντε κλικ στο πεδίο «Πρώτο Μάθημα».
5. To μάθημα αρχίζει.

Διαδικασία εγγραφής

1. Πληκτρολογείτε: www.inl.gr.
2. Kάντε κλικ στο πεδίο «ΑΠΚΥ ΠΔΕ 151».
3. Στην ιστοσελίδα θα εμφανιστεί το πεδίο «ΑΠΚΥ ΠΔΕ 151».
4. Κάντε κλικ στο πεδίο «Εγγραφή»
5. Συμπληρώστε με τα πλήρη στοιχεία σας τη φόρμα εγγραφής. Επιλέγετε όνομα χρήστη και κωδικό. Πρέπει να απομνημονεύσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό. Θα σας χρειαστούν για τη σύνδεσή σας στο INTERNET μετά το 4ο μάθημα. Μεγάλη προσοχή στο email, το οποίο πρέπει να είναι σωστό, γιατί σε αυτό θα σας στέλνουμε τις λύσεις των ασκήσεων και διάφορες οδηγίες μελέτης.
6. Κάντε κλικ στο πεδίο Αποστολή και άμεσα θα σας στείλουμε στο e-mail σας οδηγίες σχετικά τον τρόπο πληρωμής.

Πλεονεκτήματα των μαθημάτων μέσω INTERNET

α. Ο φοιτητής είναι στο δικό του χώρο (στο σπίτι, στο γραφείο, στις διακοπές ή ακόμη και στο εξωτερικό) και βλέπει μέσω INTERNET τον καθηγητή και τον πίνακα, όπου λύνει τις ασκήσεις, όπως ακριβώς θα τον έβλεπε ζωντανά σε αίθουσα διδασκαλίας. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζει πολύτιμο χρόνο για τις μετακινήσεις από και προς το φροντιστήριο.
β. Ο φοιτητής αρχίζει την παρακολούθηση των μαθημάτων οποιαδήποτε στιγμή έχει διάθεση και χρόνο.
γ. Το κόστος των μαθημάτων μέσω INERNET είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το κόστος παρακολούθησης σε φροντιστήριο, καθώς και με το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων.

Οφέλη που σας παρέχει το δικό μας διαδικτυακό φροντιστήριο

α. Η διδασκαλία των μαθηματικών έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε η αρχή να γίνεται από το μηδέν. Όπου χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις εμείς θα σας τις διδάξουμε.
β. Το διαδικτυακό μας φροντιστήριο δεν ζητάει extra χρέωση για τη λύση των γραπτών εργασιών. Η λύση των εργασιών γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμμετέχει και ο φοιτητής.
γ. Τελικός μας σκοπός είναι να διδαχθεί όλη η ύλη σταδιακά, προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή ώστε να αποφευχθεί η αγχώδης προετοιμασία της τελευταίας στιγμής προ των εξετάσεων.
δ. Τυχόν απορίες ή ερωτήσεις που έχετε μας τις στέλνετε σε e mail και σας τις λύνουμε άμεσα ή το αργότερο την επομένη ημέρα.
ε. Ένα μήνα προ των τελικών εξετάσεων του εξαμήνου θα αρχίσει η μετάδοση των επαναληπτικών μαθημάτων.

inl.gr Copyright ©2013